Om oss

I dagens Sverige finns det många svenskar som någon gång i livet behöver låna pengar. Det finns dock många som inte har nödvändig kunskap om lån online för att kunna hitta det blancolån som bäst tillgodoser deras behov. Lånemarknaden kan vara ganska svår att övervaka på egen hand, Därför har vi beslutat att sätta ihop en gratis jämförelsetjänst.

Syftet med vår tjänst är att göra processen för att ansöka till ett lån så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi strävar efter att ge dig så exakt information och professionell rådgivning som det bara går för att du ska kunna fatta det bästa beslutet när du ska ansöka och låna pengar.

Vem är låneportalen?

Låneportalen ägs och drivs av Webix ApS, vi har vårt huvudkontor i Hadsten i Danmark. Vårt uppdrag är ganska enkelt, vi vill tillhandahålla den bästa jämförelsetjänsten så att konsumenter snabbt och enkelt kan matcha de bästa och mest relevanta produkten eller tjänsten online.

Vi är reklamfinansierade

Här på Låneportalen strävar vi alltid efter att visa konsumenterna ett brett och uppdaterad urval av produkter inom snabblån online. Vi har valt ett antal av de bästa snabblånen, och därför återspeglar vår jämförelse inte den totala marknaden för privatlån i Sverige.

Lånen som visas på laaneportalen.se är reklamfinansierade. Detta innebär att vi får provision för att hänvisa kunder till låneleverantörerna.

Låneportalen är uteslutande en jämförelsetjänst och erbjuder därför inte lån i sig.

Samarbetare

Vi arbetar med några av Sveriges bästa internetbanker, dessutom arbetar vi med några av de ledande nätverken på lånemarknaden.

Inklusive:

  • Adservice
  • Adtraction
  • Digital Advisor

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor, klicka här.