Northmill Bank

I recensionen kommer vi gå igenom och utvärdera långivaren Northmill Bank.

 • kontokredit upp till 50 000 kr
 • Uttag dygnet runt när du behöver
 • Lån, spara & betallösningar
ANSÖK HÄR
 Ansök säkert  Ansök säkert på Northmill Bank
Få ditt unika lånerbjudande här! arrow right
RECENSION maj 2024 arrow right
Jämför flera lån arrow right
Senast uppdaterad 21.5.2024
SE - Northmill
★★★★
Lånebelopp 1 000 - 50 000 sek
Löptid 5 - 72 mån.
Åldersgräns 18 år
Effektiv ränta 4,9 - 19,9 %
 • Utbetalning inom 1 tim

 • Flexibel kontokredit

 • Accepterar betalningsanmärkning

 • Uttag dygnet runt

Northmill Bank - Recension maj 2024

Lånevillkor

Lånebelopp 1.000 - 50.000 kr.
Lånets löptid Löpande kredit
Räntespridning 7,9 - 21,9 %
Ålderskrav 20 år
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
ANSÖK HÄR
 Ansök säkert  Ansök säkert på Northmill Bank

Stjärnbetyg

Godkännandeprocess:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Behandlingstid:4 out of 5 stars (4,0 / 5)
Flexibilitet och villkor:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Räntor och kostnader:4 out of 5 stars (4,0 / 5)
Kundtjänst:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Average:4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)
*Recenserad av Låneportalen

Vad är Northmill Bank?

Northmill Bank är en digital långivare som erbjuder finansiella tjänster till privatpersoner. Långivaren klev in på den svenska marknaden för ett par år sedan och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande digitala långivare.

Northmill Bank erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster, inklusive lån, sparkonton, kontokredit och betalningslösningar. Långivaren har ett starkt fokus på att erbjuda sina kunder enkel och säker tillgång till sina finansiella tjänster.

Northmill Bank sparkonto omdöme

Här kan du välja att spara med rörlig eller fast årsränta upp till 3 %. Du väljer själv om du ska spara långsiktigt eller under en kortare period. Sparkontot är fritt från årsavgift, insättningsavgift och uppsättningsavgift om du gör ansökan digitalt.

Northmill Bank

Northmill Bank omdöme från kunder

Northmill Bank är ett bra val för dig som letar efter en långivare som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster. De har ett stort utbud av produkter, inklusive lån, sparkonto, och kontokreditslån.

De har också en bra kundtjänst som är tillgänglig för dig när du har funderingar. De har ett bra rykte för att erbjuda konkurrenskraftiga priser och förmåner.

De har också ett bra system för att hålla kunderna uppdaterade om nya produkter och tjänster. Allt som allt är Northmill Bank ett bra val för dig som letar efter en långivare som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster.

Vem är Northmill Bank ägare?

Det är northmill Bank AB som äger långivaren.

Låna pengar med Northmill Bank – vad du behöver veta

Northmill Bank erbjuder lån till kunder som behöver extra pengar för att finansiera sina drömmar. Om du är intresserad av att ansöka om ett Northmill bank lån finns det några saker du bör veta.

Först och främst måste du uppfylla vissa krav för att kunna ansöka om ett lån.

Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och ha ett svenskt personnummer.

Du måste också ha ett svenskt bankkonto och en mobiltelefon.

När du har ansökt om ett lån kommer det ske en kreditprövning för att se om du är lämplig för ett lån.

Om du godkänns kommer du att få ett låneerbjudande som du kan acceptera eller avböja.

Om du accepterar låneerbjudandet kommer du att få pengarna direkt till ditt bankkonto. Northmill Bank tar ut en uppläggningsavgift och en ränta som beror på lånets storlek och löptid.

Du kan betala tillbaka lånet när som helst utan extra kostnad. Northmill Bank erbjuder också möjligheten att förlänga lånet om du inte kan betala tillbaka det i tid.

Northmill Bank Öppettider

Om du har några frågor om eller låneprocessen kan du alltid kontakta Northmill bank kundtjänst. De är alltid redo att hjälpa dig. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan 08.00 till 19.00 och är redo att besvara alla dina frågor.

Northmill Bank telefonnummer: 08 400 070 40.

Northmill Bank recension

Om du letar efter ett lån, är det viktigt att jämföra lånevillkor för att hitta det bästa alternativet för dig. Här är en jämförelse av lånevillkor mellan Northmill Bank och andra banker.

Northmill Bank erbjuder lån med låga räntor och låga avgifter. De har en individuell räntesättning mellan 7,9 % – 21,9 % vilket är lägre än många andra långivare som inte tar UC. De har inte heller dolda avgifter.

Northmill Bank erbjuder också flexibla lånevillkor. Du kan välja att betala tillbaka lånet så som du vill. De erbjuder också möjligheten att betala tillbaka lånet före förfallodagen utan extra kostnad.

Northmill Bank har också ett antal andra fördelar. De erbjuder en kostnadsfri kontroll av kreditvärdighet, vilket gör det enkelt att se om du är kvalificerad för ett lån. De har också en kundservice  så att du kan få hjälp när du behöver det.

Sammanfattningsvis erbjuder Northmill Bank låga räntor, låga avgifter och flexibla lånevillkor. De har också ett antal andra fördelar som gör det enkelt att ansöka om ett lån. Om du letar efter ett lån, är Northmill Bank ett bra alternativ att överväga.

Northmill Bank – vad du bör tänka på innan du ansöker om ett lån

Innan du ansöker om ett lån hos Northmill Bank är det viktigt att du förstår vilka krav som ställs på dig som låntagare. För att få ett lån måste du ha en god kreditvärdighet och kunna visa att du har en stabil inkomst.

Det är också viktigt att du är medveten om de olika typerna av lån som erbjuds av Northmill Bank. Det finns olika typer av lån som kan passa olika behov, så det är viktigt att du väljer det lån som bäst passar dina behov.

Innan du ansöker om ett lån är det också viktigt att du förstår de villkor som gäller för lånet. Det är viktigt att du är medveten om räntan, återbetalningsperioden och andra avgifter som kan tillkomma.

Slutligen är det viktigt att du är medveten om att det finns andra alternativ för att finansiera dina behov. Det är alltid bra att jämföra olika lånealternativ för att se vilket som är bäst för dig.

Northmill Bank utbetalning

I vanliga fall kommer du kunna göra uttag från din kontokredit samma dag som du ansöker och fått låneansökan godkänd.

Northmill Bank – hur du kan få bästa möjliga ränta på ditt lån

Om du letar efter den bästa möjliga räntan på ditt lån, så är Northmill Bank kontokredit ett bra val. De erbjuder konkurrenskraftiga räntor och flexibla lösningar som passar dina behov.

När du ansöker om kontokrediten tas det en kreditupplysning hos Creditsafe. Här kan du läsa mer om kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

Här kan du även jämföra andra lån med Creditsafe och se vilket som passar bäst för dig.

De har ett brett utbud av lån som kan anpassas efter din ekonomiska situation. Du kan också välja olika lånebelopp och löptider, så att du kan hitta ett lån som passar dina behov.

De kan hjälpa dig att förstå vilka lån som är bäst för dig och vilka räntor som är tillgängliga.

Northmill Bank är en innovativ och modern långivare som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster. Banken har ett starkt fokus på kundservice och har ett brett utbud av digitala lösningar som gör det enkelt för kunder att få en överblick på lånet.

Northmill Bank är ett bra val för personer som letar efter en modern och innovativ bank som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter.

5/5 - (1 vote)

Fakta om Northmill Bank

Du kan kontakta långivarens kundtjänst på följande sätt:

 • Kontorstid: Måndag-fredag: 08:00-19:00
 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: 08 400 070 40
 • Adress: Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm​
 • Företagets namn: Northmill Bank AB

Sammanfattning

Northmill Bank erbjuder en kontokredit upp till 50 000 kr där det går att göra uttag dygnet runt. En kreditupplysning tas hos Creditsafe vilket innebär att du kan låna utan att din kreditvärdighet försämras.

Det går även att samla ihop lån du har idag och få ner din nuvarande månadskostnad. Ansöker du om ett samlingslån går det att låna upp till 300 000 kr.

Fördelar

 • Bra ränta för ett lån utan UC
 • Det går att göra uttag dygnet runt
 • Betala av i din egen takt

Nackdelar

 • Svårt att hitta information om öppettider & kundservice
FAQ

FAQ: Northmill Bank

Vad är Northmill Bank?

Northmill Bank är en digital bank som erbjuder finansiella tjänster som sparande, lån och kort.

Vilka tjänster erbjuder Northmill Bank?

Northmill Bank erbjuder sparande, lån och och kontokredit

Hur kan man ansöka om ett lån hos Northmill Bank?

Man kan ansöka om ett lån hos Northmill Bank genom att fylla i en ansökningsblankett på deras hemsida.

Är Northmill Bank licensierad?

Ja, Northmill Bank innehar svensk banklicens.

Har Northmill Bank kreditkort?

De tillhandahåller inget fysiskt kreditkort. Däremot kan du ansöka om en kontokredit som är kopplad direkt till ditt bankkonto. På så sätt slipper du ha flera kort i plånboken.