Bästa kreditkortet

Jämför och hitta det bästa kreditkortet för dig här låneportalen. Hitta det bästa kreditkortet utan årsavgift i listan nedanför!

 • Ständigt uppdatering av info
 • Krediter utan årsavgift
 • Recensioner & Betyg
Få ditt unika kreditkorterbjudande här! arrow right
Bästa kreditkortet maj 2024 arrow right
Låna 5000 utan UC arrow right
Senast uppdaterad 21.5.2024
SE - Bank Norwegian kreditkort
★★★★★
Kreditgräns 100 000 sek
Årsavgift 0 sek
Räntefritt 12 mån.
 • Ingen kontantuttagsavgift, i hela världen

 • Tjäna CashPoints

 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat

SE - Supreme Card Classic
★★★★
Kreditgräns 15000 sek
Årsavgift 0 sek
Räntefritt 60 dagar
 • Sms-kvitto vid köp

 • Större frihet med Supreme Card

 • Contactless funktion

SE - Supreme Card Gold
★★★★
Kreditgräns 150 000 sek
Årsavgift 245 sek
Räntefritt 45 dagar
 • Helbetala eller delbetala

 • Bonuspoäng: 0,5 poäng per spenderad krona

 • Reseförsäkring för hela familjen

SE - OKQ8 VISA Kreditkort
★★★★★
Kreditgräns 100 000 sek
Årsavgift 0 sek
Räntefritt 45 dagar
 • Kredit från 1 000 kr upp till 100 000 kr

 • Bra kreditränta vid delbetalning

 • Återbäring när du tankar hos OKQ8

LÄS MER OM KREDITKORT ONLINE

Hitta det bästa kreditkortet bonus och andra förmåner för dig

Här på sidan kan du jämföra olika kreditgivare och välja det bästa kreditkortet för just dina behov. Du ansöker enkelt och smidigt digitalt på några minuter.

Välj bland kort med hög cashback eller där du tjänar Cashpoints du senare kan använda för att köpa resor, märkeskläder, upplevelser, och mycket mer. Du hittar kreditgivare med hög maxkredit och där det inte heller är någon årsavgift på krediten där det dessutom ingår reseförsäkring.

Vilket var det bästa kreditkortet 2020?

bästa kreditkortet Att utnämna ett kort till det bästa kortet 2020 är inte lätt då man måste ta in flera olika aspekter. Sedan kan såklart det bästa kortet vara olika om man jämför med sig själv och andra då man kan vara ute efter olika förmåner som reseförsäkring, cashback eller de bästa kreditkortet lägst ränta. Ett kreditkort som vi anser ha täckning i många områden är Norwegian kreditkort som man ändå får säga vara en kandidat till det bästa kreditkortet 2020. På sidan kan du jämföra olika kreditgivare och välja de bästa kreditkortet 2020 bonus.

En annan kandidat är kortet Supremecard där det finns flera olika typer beroende på vad du ska nyttja det till. Hos kreditgivaren finns kreditkorten Classic, Woman, World och Gold. Läs mer om de olika fördelarna för de olika korten och få mer information här på låneportalen. Här kan du även ansöka snabbt och enkelt digitalt.

För att komma tillbaka till saken så är det bästa kreditkortet 2020 cashback väldigt individuellt från person till person. Det bästa är att jämföra flera olika alternativ för att se vilket kort som fyller just dina behov.

Om du till exempel vill ha reseförsäkring med kortet kan den lösningen vara bättre hos en kreditgivare medans en annan vill ha så lång kreditfri period som möjligt på kortet. Således blir det som sagt svårt att säga att ett kort är det bättre än ett annat. Allt beror på vad du vill ha helt enkelt. Här på sidan får du hjälp att hitta det bästa alternativet för dig.

Jämför de bästa kreditkorten på ett och samma ställe

Här på låneportalen går det att jämföra de bästa kreditkorten på samma ställe så det blir enklare för dig. Vi gör det enklare för dig att jämföra de olika för och nackdelarna med korten som finns på marknaden idag. Man kan faktiskt börja med att ställa ett par frågor till sig själv angående kreditkortet.

 • Ska kortet vara utan avgift?
 • Vill du ha det bästa kreditkortet för resor?
 • Letar du efter det bästa kreditkortet mat & livsmedelsinköp?
 • Har det stor inverkan vilken maxkredit som går att ha på kortet?
 • Ska de vara enkelt att få krediten?

För att hitta det bästa kortet för just dig måste du först veta vad du vill ha. Olika kort innehar olika typer av förmåner. Vissa kan till exempel ha hög bonus cashback på internetköp medans andra har en mer omfattande reseförsäkring som förmån.

Var noga när du jämför olika alternativ då bonusar och förmåner kan skilja sig ganska mycket.  Här på låneportalen kan du jämföra alla de bästa kreditkorten och välja det som passar dig. Nedan har du några punkter som är viktiga att ta med när du ska jämföra och hitta det bästa kreditkortet med bonus.

 • Årsavgift
 • Ränta på krediten
 • Maxkredit
 • Förmåner & bonusar

Här på sidan kan du jämföra olika kort för att sedan välja det du kommer ha mest nytta av i framtiden. Du ansöker genom att klicka direkt på kort du vill ansöka till för att komma vidare direkt till ansökningssidan. Själva ansökan fyller du i på ett par minuter. För att underlätta vid ansökningstillfället är det bra om du har BankID. Då kommer det gå mycket snabbare för dig att slutföra ansökan.

JÄMFÖR LÅN HÄR

Hur gör man för att beställa kreditkort utan BankID?

Det bästa alternativet till både när det gäller kreditkort utan BankID eller lån utan BankID är att få ett brev hemskickat till sig med villkoren som man signerar och skickar tillbaka till kreditgivaren.

Det finns ett fåtal långivare där det går ansöka med andra typer av e-leg. Även när du ansöker utan BankID och får papper hemskickat måste du skicka tillbaka en kopia på ditt ID.

Vilket är det bästa kreditkortet 2021?

Om vi nu ska blicka framåt och se vilket kort som kan bli det bästa kreditkortet 2021 finns det flera alternativ på sidan du kan jämföra för att hitta det bästa och mest förmånliga för dig personligen. Det finns numera flera kreditkort att välja mellan på marknaden i Sverige och det kan vara svårt att veta vilket som är det bästa alternativet för dig. Komplett bank har ett kreditkort som blivit populärt med ett större bonusprogram.

Som sagt är det svårt att säga att ett kort kommer vara det bästa kreditkortet 2021 för alla då man vill ha olika förmåner eller bonusar. I listan kan du jämföra olika alternativ och se vad de olika korten har för förmåner och även kostnader. Här på sidan listar vi olika alternativ opartiskt vilket innebär att du kommer hitta det perfekta kreditkortet för dig oavsett om du letar efter ett kort med mycket bonuspoäng, reseförsäkring eller låg ränta.

Vilket är det bästa kreditkortet på resan?

Här på låneportalen kan du jämföra och hitta det bästa kreditkortet på resan utomlands. Återigen är vi där att ett kort kan vara bättre lämpat för dig än ett annat. Det finns till exempel kort där det ingår conciergeservice men det kommer också oftast till ett pris. På sidan hittar du flera kort med bra reseförsäkring och skydd för dig och familjen när ni är ute på resande fot.

Här kan du bland annat ansöka till Bank Norwegians kreditkort där det ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd. Du hittar även kortet Supreme Card World där det ingår Concierge Service och Loungekey Acess på flygplatser runt om i världen. Läs mer om de olika korten och välj det bästa kreditkortet på resan utformat efter dig.

Det finns många kort att välja emellan på marknaden som ger dig reseförsäkring och bonuspoäng när du köper resan med ditt kort. Nedanför kan du läsa kortfattat om vad olika typer av krediter ger dig för förmåner och försäkringar när du är ute och reser.

Ett bra kreditkort resa vi kan rekommendera är Bank Norwegians kreditkort där du får med många förmåner. Kortet har dessutom ingen årsavgift vilket är väldigt bra men det går fortfarande att tjäna Cashpoints. Du får dessutom bonus på allt du handlar utomlands med kortet (ej kontantuntag).

Ett annat alternativ du hittar högre upp i listan Supreme Cards resekreditkort World som är perfekt för dig som vill ha det lilla extra på resan. Med kortet går det att ha en maxkredit upp till 150 000 kronor. Med det sagt är det inte alla som kan få maxkredit på kortet. Kortet kan således beviljas men på en lägre kreditnivå. Årsavgiften för kortet är på 1068 kr men med det kommer flera förmåner som Lounge Key Acess på flygplatser samt ConciergeService runt om om världen.

JÄMFÖR LÅN HÄR

Bästa kreditkortet förmåner & bonusar

Olika kort ger olika förmåner och bonusar. Här kommer vi reda ut vilket kort som kan ge dig mest bonus efter dina egna önskemål. Vi går igenom olika typer av kort förmånerna som kommer med korten.

Norwegian kreditkort – Bästa kreditkortet förmåner & bonusar?

Ett kort helt utan årsavgift men med bonus på alla köp. Du får billigare flygresor och tjänar dessutom Cashpoints när du flyger. Du får ta del av Reward eShop med 200 e-butiker där du även tjänar poäng på dina köp. Med kortet får du dessutom 0,5 % i Cashpoints vid köp av drivmedel.

Ytterligare ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd vilket faktiskt gör att det hamnar i toppen av kandidaterna till bästa kreditkortet utan årsavgift på marknaden som du läsa mer om lite längre ner på sidan.

Om man mer inriktad på shopping och framförallt då online Kompletts banks kort som ger dig cashback på 05 – 4 % på varje köp du gör. Även detta kort är fritt från årsavgift och det ingår dessutom kostnadsfria kontantuttag. Du får också välja helt egen pin kod till kortet. Det är framförallt förmånligt att handla på kortets egna sida komplett.se. Om du vill läsa mer om komplett Bank och deras kredit kan du klicka här för att kommare vidare.

Supremes kort Gold är också ett bra kort som ger bonus på alla inköp som du sedan kan använda för att köpa upplevelser, kvalitetsprodukter, resor, hotellnätter och mycket annat. Med kortet kommer dessutom en reseförsäkring om du köpt semestern med kreditkortet. kortet har en årsavgift på 245 kronor vilket faktiskt är inte så himla mycket om man slår ut det på 12 månader.

Jämför och välj det bästa kreditkortet utan årsavgift

Här på sidan går det att jämföra flera alternativ och sedan ansöka till det bästa kreditkortet utan årsavgift för dig. Vi har tidigare nämnt Norwegians, Kompletts och Supremes kreditkort för att vara bland det bästa utan årsavgift på marknaden. Men innan du ansöker är det viktigt att jämföra flera olika alternativ så att du är säker på att gör det bästa beslutet för dig.

Beroende på vad du ska använda krediten till mest kan det bästa kreditkortet samla poäng vara bättre hos en specifik långivare. Som till Norwegians kort där du får rabatterade flygresor om du till exempel skulle flyga mycket.

bästa kreditkortet rikatillsammans, alltså ett forum där folk kan diskutera olika finansiella tjänster som kreditgivare eller lån. Där är det många som skriver att Revolut också är ett riktigt bra alternativ. Det har dock blivit krångligare med krediten sedan Brexit där man helt enkelt får avvakta och se vad som händer i framtiden.

Om du vill jämföra olika kreditgivare kan du klicka på knappen nedanför för att direkt komma vidare till olika alternativ.

Är du företagare listar vi såklart flera kreditgivare med företagskrediter så att det blir enkelt för att jämföra och välja det bästa kreditkortet företag med flest förmåner för firman.

JÄMFÖR LÅN HÄR

Ansök till det förmånligaste kreditkortet på marknaden

Det förmånligaste kreditkortet kan vara olika för olika personer. Olika kort har ofta riktat in sig på olika på marknader för sina kunder som till exempel, bonus&cashback, reseförsäkring & avbeställningsskydd eller kort med väldigt mycket förmåner som Lounge Acess på flygplatser eller tillgång till exklusiva online butiker. Vill man inte spendera massa pengar på årsavgifter finns det fortfarande många alternativ som kan vara väldigt förmånliga för dig.

Högre upp på sidan kan du jämföra flera olika alternativ för att hitta det förmånligaste kreditkortet för dig. I listan hittar du kreditkort med hög cashback och omfattande reseförsäkring när du och familjen är ute och far runt i världen.

Hur förmånligt kortet blir beror också på hur mycket du kommer använda det. Nästan alla kort har dessutom ett tak på hur mycket bonus då får tjäna vilket är viktigt att ha koll på innan du ansöker.

Det var det bästa kreditkortet 2019

För att hitta det bästa kreditkortet för 2019 bonus och med andra förmåner måste vi gå tillbaka lite. För två år sedan var det väldigt trendigt bland kreditgivare med bonus på flygresor och upplevelser. Därför var Marginalen Traveller och flera SAS kreditkort populära under år 2019. Flera av dessa krediter finns såklart kvar och är fortfarande populära kort.

Det här hänt mycket på marknaden de senaste åren och det kommer ständigt nya aktörer med nya erbjudanden för att locka kunder. Nu på senaste har det blivit trendigt med Cashback på sin kredit. Även olika bonusprogram som är specifikt inriktade är populära på kreditkortsmarknaden. Om du googlar på bästa kreditkortet flashback kommer du läsa om vad användare på det forumet skriver om olika kreditgivare.

Här på sidan går det att jämföra och ansöka hos flera olika kreditgivare som finns på den svenska marknaden. Kom bara ihåg att vara noggrann när du jämför olika typer av kort så att du verkligen får det bästa möjliga kreditkortet för dig.

5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Bästa kreditkortet

Vilket var det bästa kreditkortet 2020?

Att utnämna ett kort till det bästa kortet 2020 är inte lätt då man måste ta in flera olika aspekter. Sedan kan såklart det bästa kortet vara olika om man jämför med sig själv och andra då man kan vara ute efter olika förmåner som reseförsäkring, cashback eller de bästa kreditkortet lägst ränta. Ett kreditkort som vi anser ha täckning i många områden är Norwegian kreditkort som man ändå får säga vara en kandidat till det bästa kreditkortet 2020. På sidan kan du jämföra olika kreditgivare och välja de bästa kreditkortet 2020 bonus.

En annan kandidat är kortet Supremecard där det finns flera olika typer beroende på vad du ska nyttja det till. Hos kreditgivaren finns kreditkorten Classic, Woman, World och Gold. Läs mer om de olika fördelarna för de olika korten och få mer information här på låneportalen. Här kan du även ansöka snabbt och enkelt digitalt.

För att komma tillbaka till saken så är det bästa kreditkortet 2020 cashback väldigt individuellt från person till person. Det bästa är att jämföra flera olika alternativ för att se vilket kort som fyller just dina behov.

Om du till exempel vill ha reseförsäkring med kortet kan den lösningen vara bättre hos en kreditgivare medans en annan vill ha så lång kreditfri period som möjligt på kortet. Således blir det som sagt svårt att säga att ett kort är det bättre än ett annat. Allt beror på vad du vill ha helt enkelt. Här på sidan får du hjälp att hitta det bästa alternativet för dig.

Vilket är det bästa kreditkortet 2021?

Om vi nu ska blicka framåt och se vilket kort som kan bli det bästa kreditkortet 2021 finns det flera alternativ på sidan du kan jämföra för att hitta det bästa och mest förmånliga för dig personligen. Det finns numera flera kreditkort att välja mellan på marknaden i Sverige och det kan vara svårt att veta vilket som är det bästa alternativet för dig. Komplett bank har ett kreditkort som blivit populärt med ett större bonusprogram.

Som sagt är det svårt att säga att ett kort kommer vara det bästa kreditkortet 2021 för alla då man vill ha olika förmåner eller bonusar. I listan kan du jämföra olika alternativ och se vad de olika korten har för förmåner och även kostnader. Här på sidan listar vi olika alternativ opartiskt vilket innebär att du kommer hitta det perfekta kreditkortet för dig oavsett om du letar efter ett kort med mycket bonuspoäng, reseförsäkring eller låg ränta.

Vilket är det bästa kreditkortet på resan?

Här på låneportalen kan du jämföra och hitta det bästa kreditkortet på resan utomlands. Återigen är vi där att ett kort kan vara bättre lämpat för dig än ett annat. Det finns till exempel kort där det ingår conciergeservice men det kommer också oftast till ett pris. På sidan hittar du flera kort med bra reseförsäkring och skydd för dig och familjen när ni är ute på resande fot.

Här kan du bland annat ansöka till Bank Norwegians kreditkort där det ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd. Du hittar även kortet Supreme Card World där det ingår ConciergeService och Loungekey acess på flygplatser runt om i världen. Läs mer om de olika korten och välj det bästa kreditkortet på resan utformat efter dig.

Hur gör man för att beställa kreditkort utan BankID?

Det bästa alternativet till både när det gäller kreditkort utan BankID eller lån utan BankID är att få ett brev hemskickat till sig med villkoren som man signerar och skickar tillbaka till kreditgivaren.

Det finns ett fåtal långivare där det går ansöka med andra typer av e-leg. Även när du ansöker utan BankID och får papper hemskickat måste du skicka tillbaka en kopia på ditt ID.